Hrant Dink’i kim öldürdü?

hrant_interview_top.jpg

Bu kadar danışıklı savaş, faili meçhul cinayetler artık perdenin ardını görebilmeliyiz..
Bu röportaj sanki Hrant Dink vefatından sonra yapılmış..
benim katilim ‘Onlar!’ diye haykırıyor gibi..
Bu insanin vefatı acaba kimin işine gelir?

13 responses to “Hrant Dink’i kim öldürdü?

  1. İşte bizim insanımız bizden birisi o.Aslında o Ermeni değil bir Türk vatandaşı bir Türk yurt severi sadece etnik kökeni Ermeni.Böyle insanlar cok zor gelir dünyaya ne yazıktırki cok ucuz öldürüldü.Onu vuranlar kendilerine milliyetci diorlar milliyetcilik lafta olmaz Hrant gibi icraatlarla düşüncelerle olur al eline silahı bu ülke için onca yıl emek veren bi insanı katlet sonra milliyetciyimde cok yazık.

  2. kendilerine Allah’ tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyorum.gerçekten çok üzücü bir olay. Sonuçta o da bi r insandı. bizim insanımızdı. çook üzüldüm.

  3. burada güzel konuşmuş
    amma türkün zehirli kanı akmadıkça ermeninin temiz kanı gelmez yazdığı mahkeme kayıtlarında var.bu ne perhiz ne lahana turşusu?

  4. benim kanıma zehirli diyen bir adamın arkasından ağlamam arkdaşlar…bende okudum o dediği sözleri…ve ermeni soykırımı savunan bir adam çıkmış bu videoda farklı konuşmuş…bu nasıl iş? ama şunuda söylemeliyim ki ölmeyi haketmiyordu….

  5. ya arkadaşlar adamın ağzından öle bi laf çıkmamış bi kaç faşist çıkıp ırkçılık yapıyo sizin gibiler cıkıyoo böle atlıyoo yazık valaa milliyetcilik böle olmaz sizin yaptığınız sadece faşistlıktir

  6. arkdaşım araştır biraz ondan sonra birilerini bişiyle suçla.adamın kendi gazetesinde makalede yazıyor bu….

  7. Türk milletine hakarette bulunan birisine,milletçe tepkimizi göstermeliyiz.(kanla değil)Eğer tepkinizi göstermiyorsanız kendinizde bi anormallik arayın.bazılarının davulda kendi ellerinde,tokmakta bunlara kanmayalım. hepimiz mehmetçiğiz,hepimiz ATATÜRK’üz.ne mutlu türküm düyene!(kalben)

  8. türksün milleyetcilik yapiyorsun
    ama türkce bilmiyorsun
    adam diyorki türkün kanindaki zehir arkmadikca yani kin nefret
    ermenin temiz kani akmaz…
    adam sende iyi türkce kullaniyor
    diyorki kin insanin icindeki zehirdir..
    bunu icinden atmadikca birseyler yapilamaz..
    milliyetcilik hayvani bir güdü haline getirmeyin..
    !
    sözüm ilk yorum yapan arkadasa…

  9. “Türk”ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarında mevcuttur…… arkdaşlar sözün aslı bu… lütfen milletimizi doğru bilgilerle aydınlatalım..

  10. walla kimi dinlersen haklı kardeşim herkes kendi fikrini o kadar inandırıcı söylemişki ama en güzeli araştırarak okuyarak ne dir ne değildir işin aslını ögrenip yorum yapmak. kulaktan dolma sözlerle değil.

Yorum bırakın